Velkommen til regional Matkultur Oslofjord

Regional Matkultur Oslofjord er et matnettverk bestående av serverings- og overnattingssteder, bønder, næringsmiddelbedrifter, spesial- og gårdsbutikker som har fokus på kortreist mat og matkultur. Gjennom et tett samarbeid i hele verdikjeden fra bonde til kokk jobber vi for å gi deg de beste råvarene og matopplevelsene.  Våre medlemmer finner du i Østfold, Vestfold, Oslo og Akershus. Vi jobber tett sammen med en rekke aktører for å vise frem Osloregionen som en spennende region der du får de gode matopplevelsene og finner de gode råvarene. Regional Matkultur Oslofjord er en del av Europas største lokalmatnettverk Culinary Heritage Europe. Er du på jakt etter lokalmat fra Østfold, Vestfold, Akershus og Oslo er dette siden for deg.


Nyheter fra våre medlemmer

Se våre verdier og hva vi står for 

Stina Mehus - Eiketoppen (Foto: Marte Garmann)


Mat fra osloregionen

Les vår matblogg


Middag eller lunsj-besøk noen gode serveringssteder

Gamle_ta_CC_8Arnhuset.jpg

Gamle Tårnhuset

Majorens_Kro_og_Stue.jpg

Majorens kro og stue


 
 

 

Oppskrifter

Foto: Marte Garmann

 
 
Strawberry_nyr.jpg

For oss er samarbeid med bonden og bruk av lokalmat en del av vår filosofi.
— Thomas Pedersen - kjøkkensjef Kringler Gjestegård

 
 

 

Finn lokalmat

Foto: Mats Olsen

 
 
asparges.jpg

Følg Regional Matkultur på Instagram-@regionalmatkultur

 

 
 
 
 
reinsdyr_detgamlerogeri.jpg