Julens Matmarked - Mysen
Dec
7
11:00 AM11:00

Julens Matmarked - Mysen

Markedsboder, julemusikk fra hornblåsergruppe, båltønner, varm drikke, varm mat, halmballer og masse gode varer som kan handles og nytes i førjulstiden eller pakkes som julegaver.  Mange juletrær skal plasseres i gata og dekoreres av skolebarn og de tennes ved markedsåpning.

View Event →

Råde Parkfestival
Oct
11
to Oct 14

Råde Parkfestival

Råde Parkfestival - "Smaken av Råde" er en kombinert musikk og matfestival. Lørdagen fylles teltet med boder, fulle av lokalproduserte varer. Kom og spis i teltet eller ta med deg godbitene hjem. Råde Bondelag helgriller lam og serverer høstens grønnsaker. Lokale bryggerier, honning, grønnsaker, lefser og lokal produsert is, er noe av det du kan smake på denne dagen.

View Event →
Eplefestivalen på Hvaler
Sep
23
10:00 AM10:00

Eplefestivalen på Hvaler

Hvaler hagelag ønsker å sette høstens epler og grøde i fokus ved å arrangere en eplefestival hver september. Pressing av eplejuice, egen eplekafé og utstilling av de fleste eplesorter som finnes i Hvaler er vårt hovedtilbud. Det legges også til rette for en allsidig markedsstemning med lokale tilbydere av håndverksprodukter, hage- og gårdsprodukter/matvarer med egne råvarer. Foto: Hvaler Hagelag

View Event →
TorvLIVET - matmarked på Tønsberg torv
Sep
22
10:00 AM10:00

TorvLIVET - matmarked på Tønsberg torv

Populært matmarked på Tønsberg torv med kortreist mat, lokale delikatesser, ferske grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr og masse annet snadder!

Disse dagene er det også Handelens dag i byen, noe som bidrar til ekstra mange besøkende. I fjor satte mange av våre faste torvhandlere salgsrekord denne dagen og det var et yrende folkeliv på torvet.

Finn Tønsberg Torv på Google Maps

View Event →
Horten mat og ølfestival
Aug
17
to Aug 19

Horten mat og ølfestival

Horten Mat & Ølfestival er en festival for hele familien hvor vi hyller de gode råvarene, søker de fantastiske smakene, og hvor både barn og vokse kan lære om mat. Det blir restauranter, foodtrucks, boder, kurs, konkurranser, musikk, underholdning , smaksprøver, aktiviteter for barn og mye mye mer.

View Event →
Markens Grøde - Rakkestad
Aug
10
to Aug 12

Markens Grøde - Rakkestad

Markens Grøde er landbrukets unike messe i Rakkestad, Indre Østfold. Messa inneholder aktiviteter, underholdning og opplevelser, som formidler et mangfold av verdier, på en måte som kun ei landbruksmesse kan gjøre. Matopplevelser er en viktig, sentral og naturlig del av Markens Grøde. Det betyr at vi formidler gamle mattradisjoner på bygdetunet, så vel som å vise frem det mangfoldet av lokal mat som vi har i fylket vårt.

View Event →
Færderfestivalen med matmarked
Jun
8
to Jun 10

Færderfestivalen med matmarked

8.-10. Juni 2018 går den andre Færderfestivalen av stabelen med fantastiske Tønsberg Brygge og Tønsberg By som arena. Ca. 750 seilbåter og mange tusen seilere fra Færderseilasen legger til kai i bryggeområdet, og vi inviterer til en folkefest i den anledning. En viktig del av festivalen blir et innholdsrikt matmarked.

View Event →