Back to All Events

Markens Grøde - Rakkestad


Markens Grøde er landbrukets unike messe i Rakkestad, Indre Østfold. Messa inneholder aktiviteter, underholdning og opplevelser, som formidler et mangfold av verdier, på en måte som kun ei landbruksmesse kan gjøre.

barnas_dag_markensgrode.jpg

Markens Grøde arrangeres annethvert år, og tusenvis gjester i alle aldre forteller oss atMarkens Grøde har truffet sitt publikum og sitt budskap; å presentere det mangfoldet av både mat-, kultur- og landbruk som det flotte distriktet vårt representerer. Messa er helt fri for både tivoli og neonlys, men desto sterkere på solid landsbysjarme. Gjennom 12 messer har kvalitet stått i sentrum, hvilket har gjort at messen har knyttet til seg en solid publikumsmasse. I 2014 var over 15. 000 besøkende innenfor portene, fordelt over tre dager. Barnefamilier, den aktive bonden, og aktører fra næringslivet så vel som det offentlige – her kan alle få påfyll av den sort opplevelser, verdier og kunnskap som varer lenge.

MAT
Matopplevelser er en viktig, sentral og naturlig del av Markens Grøde. Det betyr at vi formidler gamle mattradisjoner på bygdetunet, så vel som å vise frem det mangfoldet av lokal mat som vi har i fylket vårt. Vi syntes det er viktig å gjøre lokal kvalitetsmat tilgjengelig for besøkende flest på messa.

Se en film om Markens Grøde

http://mgrode.no/informasjonsfilm/

Earlier Event: July 13
Sandefjord Mat- og Ølfestival
Later Event: August 12
Markens Grøde - Stokke