Filtering by: Østfold
Julens Matmarked - Mysen
Dec
7
11:00 AM11:00

Julens Matmarked - Mysen

Markedsboder, julemusikk fra hornblåsergruppe, båltønner, varm drikke, varm mat, halmballer og masse gode varer som kan handles og nytes i førjulstiden eller pakkes som julegaver.  Mange juletrær skal plasseres i gata og dekoreres av skolebarn og de tennes ved markedsåpning.

View Event →

Råde Parkfestival
Oct
11
to Oct 14

Råde Parkfestival

Råde Parkfestival - "Smaken av Råde" er en kombinert musikk og matfestival. Lørdagen fylles teltet med boder, fulle av lokalproduserte varer. Kom og spis i teltet eller ta med deg godbitene hjem. Råde Bondelag helgriller lam og serverer høstens grønnsaker. Lokale bryggerier, honning, grønnsaker, lefser og lokal produsert is, er noe av det du kan smake på denne dagen.

View Event →
Eplefestivalen på Hvaler
Sep
23
10:00 AM10:00

Eplefestivalen på Hvaler

Hvaler hagelag ønsker å sette høstens epler og grøde i fokus ved å arrangere en eplefestival hver september. Pressing av eplejuice, egen eplekafé og utstilling av de fleste eplesorter som finnes i Hvaler er vårt hovedtilbud. Det legges også til rette for en allsidig markedsstemning med lokale tilbydere av håndverksprodukter, hage- og gårdsprodukter/matvarer med egne råvarer. Foto: Hvaler Hagelag

View Event →
Markens Grøde - Rakkestad
Aug
10
to Aug 12

Markens Grøde - Rakkestad

Markens Grøde er landbrukets unike messe i Rakkestad, Indre Østfold. Messa inneholder aktiviteter, underholdning og opplevelser, som formidler et mangfold av verdier, på en måte som kun ei landbruksmesse kan gjøre. Matopplevelser er en viktig, sentral og naturlig del av Markens Grøde. Det betyr at vi formidler gamle mattradisjoner på bygdetunet, så vel som å vise frem det mangfoldet av lokal mat som vi har i fylket vårt.

View Event →