OM regional Matkultur Oslofjord

rm_oslofjord_png.png

Regional Matkultur Oslofjord er et lokalmatnettverk som er organisert som en forening. Vi jobber for å øke synlighet og omsetning av lokal mat. Medlemmene representerer hele verdikjeden. Vi er i fylkene Oslo, Akershus, østfold og Vestfold. Nettverket startet opp i Østfold i 1997. Vi er en del av Europas største lokalmatnettverk - Culinary Heritage Europe. Logoen er kokkehatten med kniv og gaffel som er felles for alle landene som er med i Culinary Heritage Europe. Vi har et styre som består av representanter fra våre medlemmer. Det Kongelige Selskap for Norges Vel er sekretariat og står for den daglige driften. en viktig del av vårt arbeid går blant annet på å koble kokk og bonde med hverandre slik at bonden får solgt produktene sine og kokken kan servere spennende lokale råvarer til sine gjester. videre arbeider vi med markedsføring, kompetanseheving og mye annet for våre medlemmer. Vi jobber også tett med våre europeiske kollegaer i forhold til erfaringsutveksling, kompetanseheving, markedsføring og sosiale aktiviteter. 

Kontakt

mats_olsen.jpg

Mats Olsen i Det Kongelige Selskap for Norges Vel står for den daglige driften av nettverket. Er dere interessert i å bli medlemmer i nettverket, bli samarbeidspartner med oss eller bare ønsker informasjon om oss kan Mats kontaktes på e-post: mats.olsen@norgesvel.no eller telefon +47 95 72 86 88.

Norges Vel ble etablert i 1809, og er en ideell og uavhengig og medlemsorganisasjon med hovedfokus på å iverksette, utvikle og gjennomføre prosjekter i samarbeid med oppdragsgivere og samarbeidspartnere. Norges Vel sitt fokus er naturbasert næringsutvikling. Norges Vel har 27 ansatte med variert bakgrunn. De arbeider i hele Norge samt internasjonalt. Hovedkontoret ligger på en av Norges Vels egne gårder; Hellerud Gård like utenfor Lillestrøm. Mer informasjon på www.norgesvel.no

Vårt styre

Se Galleri for bilder. Rekkefølge som punktliste over. Klikk på bildene for større versjon. 

 

Bli medlem i Regional Matkultur og Culinary Heritage Europe

Vi har ulike kriterier for de som ønsker å bli medlem i vårt nettverk. Disse kriteriene varierer i forhold til hvilken type bedrift dere er. Regional Matkultur nettverket er åpent for medlemmer fra hele Norge. Ønsker du å bli en del av et stort felleskap som arbeider for å fremme lokalmat, samt synliggjøre å styrke din bedrift på dette området er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Ta kontakt med Mats Olsen på telefon 95 72 86 88 eller e-post post@regionalmatkultur.no